Etusivu Uutuudet Myymälä Uutiset Oma asiakastili Blogit
Tuoteryhmät
Valmistajat
Eniten ostetut
Muscle TESTO Pac 120 tab. Muscle TESTO Pac 120 tab.
29.90€  35.90€
Tribulus 2400, 100 tab. Tribulus 2400, 100 tab.
19.90€
Energy Boogie 600g Energy Boogie 600g
27.90€
Tietosivut
Maksutavat

Tuotteen tiedot

Energy Boogie 600g

27.90€ (hinta sis. alv 14%)
Maksa osissa alk. 8.95/kk »
Valmistaja FORCE Sports Nutrition

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta


Energy Boogie, lemon-lime 600g   49,50€/kg

 

Boogie -sarja on korkeasti kehitetty maukas ravinnesarja laadukkaista raaka-aineista kovaa harjoitteleville urheilijoille sekä kuntoilijoille. Sarjan tuotteet sopivat täydellisesti yhteen harjoittelusi tueksi. Kun haet tuloksia, on valintasi Boogie sarja. 

Tehonlisäys

Tehonlisääjien tarkoitus on nimensä mukaisesti nostaa harjoittelun intensiteettiä ja tehoa antamalla energiaa ja latamaalla "akkusi" täyteen ennen treeniä. Tehonlisääjillä on vireystilaan virkistävästi vaikuttava ominaisuus, mitä voidaan käyttää hyödyksi itsensä piiskaamiseen vielä hieman kovempiin suorituksiin.  Tehonlisääjät lisäävät elimistön toimintaa nopeuttamalla aineenvaihduntaa, jonka ansiosta elimistö joko saa energiaa nopeammin ja myös poistaa maitohappoa sekä muita kuona-aineita tehokkaammin lihaksesta.

 

ENERGY BOOGIE, BOOSTING YOUR ENERGY LEVEL.

Ennen treeniä nautittava kofeiiniton tehonlisääjä Energy Boogie maksimoi treenipotentiaalisi. Supertehonlisääjä joka maistuu hyvälle ja tarjoaa kestävää energiaa sekä räjähtävää voimaa nostaen harjoittelusi tehokkuuden huippuunsa. Uskomattoman kova lataus treeniin. Reilut annokset Arginiinia, Tauriinia, Sitrullinimalaattia...

Force tuotteilla on pitkä, yli 10v vuoden historia ja vakiintunut tyytyväinen käyttäjäkunta. Force Energy Boogien teho perustuu reiluihin annoksiin ainesosia oikeassa suhteessa.

 

• Kofeiiniton

• Citrulliini-malaatti 5g/annos

• Tauriini 5g/annos

• Voimakas kestävä energian tuotto

• Puskuroi maitohappoa

• Raikas ja piristävä


SISÄLLÖSTÄ

L-ARGINIINI

Arginiini lisää veren typpioksidipitoisuutta saaden verisuonet laajentumaan ja verenkierron parantumaan. Parantuneen verenkierron ansiosta lihaksesi vastaanottavat enemmän happea ja ravinteita. 

KREATIINIMALAATTI

Kreatiinin tehtävä on jälleenladata energiaa ATP:n muodossa lihassoluihin. Mitä enemmän lihasenergiaa sinulla on käytössäsi, sitä parempiin suorituksiin pystyt. Kreatiini lisää räjähtävyyttä, voimaa ja maitohappojen sietokykyä. Sopii suorituskykyä vaativia lajeja harrastaville kuten jääkiekko, pyöräily ja uinti. Myös treenaajille, jotka vaativat vielä yhden toiston lisää sarjoihinsa.  

BETA-ALANIINI

Beta-Alaniini on jo itsessään tehonlisääjä. Beta-alaniini varastoituu nopeisiin lihassoluihin auttaen niitä supistumaan kovemmin ja pidempään ilman väsymistä. Lisäksi beta-alanine tunnetaan kyvystään tasapainottaa lihaksen pH-arvoja harjoittelun aikana, mikä estää lihaksen hapottumista.

SITRULLIINI-MALAATTI

Sitrulliini-malaatti lisää suorituskykyä ja auttaa saavuttamaan lisää lihasmassaa. Se tukee lisättyä verenvirtausta ja aminohappojen kuljetusta lihaksiin, mikä puolestaan johtaa lisättyyn proteiinisynteesiin (lihasrakennus) ja parempaan ATP-tuotantoon. Sitrulliinimalaatin on todettu myös tehostavan arginiini vaikutusta, siksi ne olisikin hyvä nauttia samanaikaisesti.

TAURIINI

Tauriini on lähes yleisin aminohappo lihaksissa. Se on insuliininkaltainen aine, joka parantaa lihaksia kasvattavien aminohappojen ja energiaa antavan glukoosin siirtymistä lihaksiin. Näin se auttaa lisäämään solumassaa ja proteiinien imeytymistä. Tauriini on tärkeää myös lihasten toiminnan kannalta, sillä se suojaa elimistöä mineraalitasapainohäiriöiltä.  Myös rooli keskushermoston viestien välittäjäaineena on merkittävä. Myös pitkäkestoisissa harjoituksissa on tauriinilla havaittu olevan lihasten väsymistä ehkäisevä vaikutus.

L-TYROSIINI

Tyrosiini on elintärkeä aminohappo elimistön proteiinisynteesissä, koska se on elimistön monien eri signaaliaineiden (hormonien), kuten adrenaliinin, noradrenaliinin, dopamiinin ja kilpirauhashormonien, tuottamiseen tarvitsema aine.  

NIASIINI

Niasiini toimii soluja suojaavana antioksidanttina ja se vaikuttaa mm. rasvojen, hiilihydraattien sekä valkuaisaineiden aineenvaihduntaan. Niasiinia tarvitaan lisäksi ihon ja limakalvojen tuotantoon. Niasiiniyhdiste nikotiinihappo alentaa veren kolesterolipitoisuutta.

SUOLA

Suorituksen ollessa intensiteetiltään kova, pitkäkestoinen tai kuumissa olosuhteissa suoritettu, suolan merkitys korostuu. Suola lisää mm nesteen imeytymistä. Se myös huolehtii ihmisen kehon useista toiminnoista kuten neste-, pH- ja sokeritasapainosta. Lisäksi se on voimakas antihistamiini, estää lihaskramppeja sekä epätasaisia sydämenlyöntejä ja puhdistaa keuhkoja.Voimaakkasti hikoiltaessa suola on hyvä säilyttämään elektrolyyttitasapainoa.

MAGNESiUM JA KALIUM

Kaliumi ja magnesium ovat kaksi tärkeää mineraalia, jotka toimivat elimistössä elektrolyytteinä ja ovat tärkeitä lihaksia normaalille toiminnolle. Näiden puute voi aiheuttaa kouristuksia ja heikentää suorituskykyä. Hikoiltaessa näiden mineraalien tarve kasvaa ja näitä tulisi käyttää ympäri vuoden. Kalium on välttämätöntä hermoston toiminnalle ja elimistön nestetasapainolle.

Maku:lemon/lime

Säilytettävä kuivassa ja viileässä. (tuote saattaa muuten paakkuuntua)

RAVINTOLISÄ. Sisältää makeutusainetta. Suositeltu annostus: 1 kauha (n 30 g) n. 20 min. ennen treeniä, sekoitettuna 4dl (400ml) vettä. Ainesosat: Maltodekstriini, sitrulliinimalaatti, ar- giniini AKG,tauriini, kreatiinimalaatti,beta-alaniini, arginiini hcl, kreatiini etyyliesteri, L-glutamiini, L-tyrosiini, happo (E296), kaliumkloridi, natriumkloridi, magnesiumsitraatti, aromit, vitamiini (nikotiinihappo), makeutusaineet (sukraloosi, E950). Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruo- kavaliota. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville, imettäville tai lääkityksellä oleville, ellei keskusteltu lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa. Ei lasten ulottuville.  

na776ytto776kuva_2015513_kello_14.20.11

 

 

Tuotearvioinnit
Tuotetta koskevia tuotearvioita ei ole.

Kirjoita tuotearviointi

Ostoskori
0 kpl
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tarjoukset
Super Testo
Super Testo
28.90€  34.90€
Ilmainen toimitus yli 80e