Etusivu Uutuudet Myymälä Uutiset Oma asiakastili Blogit
Tuoteryhmät
Valmistajat
Eniten ostetut
VITA - D  125mcg/100tab. VITA - D 125mcg/100tab.
11.90€
FORCE BCAA Drink mix 500g FORCE BCAA Drink mix 500g
29.90€  35.90€
Arginine 200g Arginine 200g
15.90€  17.90€
Tietosivut
Maksutavat

Uutiset
MWA 4KG TAAS SAATAVILLA - 08.10.2019
mwa_01
Kaikkiin yli 50€ tilauksiin Force Osmo Carbs+ 1kg kaupan päälle! - 21.03.2018
Tarjous on voimassa verkkokaupan yli 50€ tilauksiin, maaliskuun loppuun asti!
Oman tilauksen seuranta lähetyskoodilla - 17.01.2018

Tiesithän, että omaa tilausta ja sen kulkua on helppo seurata Postin sivuilla. Mennessäsi Postin etusivulle löydät yläpalkista kohdan "vastaanota" ja sieltä, kun valitset "lähetysten seuranta" pääset näkemään pakettisi tiedot. Lähetyksen seurantaan tarvitset JJFI-alkuisen seurantakoodin, tämän koodin saat sähköpostilla tilausvahvistuksen yhteydessä. Näin pystyt helposti paikallistamaan missä kohtaa pakettisi on matkalla.

 

posti 

Hyvinvointiviikonloppu Helsingin Kaisaniemessä! - 16.01.2018

Oletko jo katsastanut uuden myymälämme Helsingin Kaisaniemen Fitness Villagella, jos et se kannattaa ehdottomasti tehdä vaikkapa tulevana viikonloppuna. Samalla pääset osallistumaan Fitness Villagen upeaan hyvinvointitapahtumaan, jossa upeita etuja, maistatuksia ja erilaisia hyvinvoinnin worshoppeja! Lämpimästi tervetuloa paikan päälle! Upea tapahtuma tulossa! 😍

hyvinvointiviikonloppu_01 

TAMMIKUUN SUPERTARJOUKSET! - 05.01.2018

Nyt on aika aloittaa uusi vuosi ja uudet treenitavoitteet ja unelmat! Haluamme tukea näitä tavoitteita ja unelmia huikeilla supertarjouksilla, jotka löydät: http://www.sportsnutrition.fi/supertarjoukset-c-255.html

kuvaaaaaaaaaaaaaaaa_01  

Tammiston myymälän muuttomyynti 18-22.12! - 18.12.2017

MUUTTOMYYNTI.
On tullut aika sanoa hyvästi Vantaan Tammiston myymälälle. Myymälän toiminta siirtyy Fitness Village kuntokeskuksen yhteyteen vilkkaalle paikalle Helsingin Kaisaniemen metroasemalle.

muuttomyynti 

Lauantaina 9.12 liikkeemme poikkeuksellisesti suljettu - 08.12.2017

Lauantaina 9.12 liikkeemme poikkeuksellisesti suljettu. Liikkeemme ollessa kiinni voit suorittaa ostoksia helposti verkkokaupassamme Sportsnutrition.fi

sportsnutrition_banneri
 

Itsenäisyyspäivänä 6.12 Tammiston myymälä suljettu - 05.12.2017

Huomenna juhlitaan 100 vuotiasta Suomea! Tammiston myymälä huomenna 6.12 suljettu. Verkkokauppamme palvelee teitä normaalisti 24/7! Sportsnutrition.fi toivottaa kaikille oikein mukavaa itsenäisyyspäivän juhlintaa!

asuomi  

Huippuetu! 100 euron arvoinen lahjakortti nyt 80 eurolla! - 05.12.2017

Mietitkö mitä läheiselle joululahjaksi? Harrastaako hän kuntosalilla käymistä tai jotakin muuta urheilua? Meillä on mahtava lahjaidea Sportsnutrition.fi lahjakortti! Mikä parasta olemme laittaneet päälle joulukampanjan, jossa saat 100 euron arvoisen lahjakortin hintaan 80 euroa!

alahjakortti 

Sportsnutrition.fi: Joulukalenteri (Facebookissa) - 01.12.2017

Tänään laitettiin käyntiin Sportsnutrition.fi ihka oma joulukalenteri! Joka päivä jouluaattoon asti aukeaa yksi luukku, jossa joku asiakkaidemme suosikkituotteista 25% alennuksella! Kalenteri toimii videoilla, joista selviää jokapäivä kyseisen päivän alennustuote! Videon yhteydessä ilmoitetaan alennuskoodi, jolla tämän tuotteen voi lunastaa edullisemmin verkkokaupastamme. Alennukset myös myymälässä. Ensimmäinen luukku aukesi hetki, sitten joten äkkiä katsatamaan mikä on tämän päivän alennettu suosikkituote! Nähdäksesi videot sinun ei tarvitse olla käyttäjä Facebookissa, pystyt katsomaan ne siellä kirjautumatta sisään. Facebook sivullemme pääset verkkokauppamme etusivulla oikealla alareunassa näkyvästä kuvakkeesta, jossa mainos Facebook sivustamme. Nämä kalenteritarjoukset kannattaa todella hyödyntää ja ostaa tuotteita vaikka varastoon!

akalenteri 

BLACKFRIDAY: -30% Force tuotteista pe-su (24-26.11) BLACKFRIDAY: -30% Force tuotteista pe-su (24-26.11) - 23.11.2017

Huomenna se olisi taas perjantai, mutta tällä kertaa ei mikä tahansa perjantai vaan: BLACKFRIDAY! 

Haluamme tarjota teille ihanat asiakkaamme upean edun: Force tuotteet 30% alennuksella (ei koske supertarjouksia) verkkokaupastamme koodilla Force30, koko viikonlopun (24.11-26.11) ajan! Tarjous voimassa myös Tammiston myymälässämme perjantaista- lauantaihin!

Nyt, jos koskaan kannattaa täyttää kaapit upeilla Force tuotteilla! Tämä tarjous kannattaa hyödyntää vaikka tuotteita vielä olisikin jäljellä ja ostaa jo varastoon odottamaan!'

 

Poikkeuksellisesti suljemme liikkeen torstaina 23.11 klo.16.00 - 23.11.2017
Liikkemme on suljettuna 18.11 lauantaina - 17.11.2017

Lauantaina 18.11 liikkeemme on suljettu. Henkilökuntamme on avustamassa Fitness Village Kaisaniemen henkilökuntaa. Fitness Village shop avoinna Kaisaniemessä 11-15. Olette lämpimästi tervetulleita myös sinne shoppailemaan! Kuvaa klikkaalamalla näet videokuvaa Kaisaniemen Shopista!

Kuvahaun tulos haulle fitness village gym

 

Marraskuun Supertarjoukset Marraskuun Supertarjoukset - 02.11.2017
OSMOCARB+ OSMOCARB+ - 22.03.2016

OSMOCARB+

Osmocarb+ on Forcen uutuus hiilihydraattivalmiste joka on suunnattu liikkuvalle ihmisellä joka haluaa treeneistään kaiken hyödyn irti.

Lue lisää..

Ystävän päivä ALE - 14.02.2016
ystispa776iva776_01Nyt on hyvä tilaisuus raapasta kilo Kreatiinia, Glutamiinia tai Amino Boogieta 500g hinnalla. Eli osta 1, saat 2 :)
Sportsnutrition.fi Shop pikkujoulut 4.12! - 02.12.2015

pikkujoulu_sn_01

 

 

PALAA PALAA PALAA, nyt on SOKKA irti. Perjantaina Vantaan Shopissa pikkujoulut koko päivän. Kaikki M-Nutrition ja Supermass tuotteet -20%. Lisäksi veret seisauttavia tarjouksia ja maan parasta glögiä piparin kera kaikille tontuille. Poikkea paikalle. Kuriiritie 23-25, 01300 Vantaa. Klo 11-19 tarjoustuotteita 1/asiakas . Mannisissa ei ostorajoitusta.

Tervetuloa

Postinjakelussa saattaa olla viivästyksiä - 03.11.2015

Tämän viikon aikana saattaa postin jakelussa ilmetä viivästyksiä

Postin työntekijöiden ulosmarssista johtuen:

 

Helsingin Postikeskuksen työntekijät varautuvat uusiin ulosmarsseihin.

Posti- ja logistiikka-alan unionin Paun työntekijöitä edustava luottamusmies Jari Pellikka sanoo STT:lle, että työnantajan toimiin reagoidaan varmasti.

Työntekijöiden ja työnantajan välillä on erimielisyyttä muun muassa vuokratyövoiman käytöstä. Aamulla Postikeskuksessa on normaalisti aamuvuoro töissä eli 100-150 henkeä.

Postikeskuksessa on kuitenkin lajittelematta suuri määrä eilen ja yön aikana tullutta postia. Pellikka arvioi, että lajittelun häiriöt heijastuvat myös postin jakeluun pitkälle loppuviikkoon.

STTUutinen kopioitu iltalehden nettivuilta.
SUPERMASS tuotesarja SUPERMASS tuotesarja - 08.10.2015

The legend is bigger and better than ever!

 

Nyt on verkkokauppaan ja myymälään saapunut M-nutrition ja Supermass uutuuksia laajalti! 

Supermass tuotesarja laajeni Inzane tehonlisääjällä, joka ei jätä ketään kylmäksi sekä ProBurn rasvanpoltto tuotteella. Unohtamatta Good Night yöproteiinia.

Manninen on nyt virallisesti M-nutrition, johon vanhatkin tuotteet pikku hiljaa päivittyvät. Näin ollen tuotevalikoima tulee myös laajentumaan reilusti ja me pysymme tässäkin kehityksessä mukana! 

- 06.10.2015

Proteiinibuumi ei laannu

2 11 4.10.2015 13:03TeollisuusElintarvikkeetHeraproteiinista voi tulla kauppojen seuraava suosikkituote. Proteiinibuumi on yhä voimissaan.

Proteiinibuumi on kasvanut tasaisesti Suomessa sen jälkeen, kun karppaus - eli hiilihydraattiniukka ruokavalio - nousi yhdeksi puhutuimmaksi ruokatrendiksi muutama vuosi sitten.

Senkin jälkeen erilaiset proteiinituotteet ovat kasvattaneet suosiotaan, mikä näkyy vahvasti ruokakauppojen valikoimissa. Muun muassa Valio investoi Seinäjoen rahkatehtaaseensa kaksi vuotta sitten tuplaamalla rahkanvalmistuksen tuotantokapasiteetin.

Myös kiinnostus heraproteiinia kohtaan kasvaa. Liikunnalliset ja painoaan tarkkailevat kuluttajat ovat kiinnostuneita lisäämään heraproteiinia ruokavaliossaan. Valio selvitti kuluttajien suhtautumista proteiiniin ja proteiinituotteisiin helmi- ja marraskuussa 2014.

Sen kuluttajatutkimusten mukaan urheilijat ja aktiiviliikkujat kiinnittävät huomiota eri proteiinityyppeihin ja niiden laatuun. He myös tuntevat heraproteiinin varsin hyvin. Urheilijat ja aktiiviliikkujat yhdistävät heran vahvasti proteiinijauheisiin sekä lihaskuntoharjoitteluun ja lihasten kasvuun. Sen sijaan tavallisten liikunnanharrastajien keskuudessa eri proteiinityyppejä ei tunneta kovin tarkasti.

Maidon proteiinista noin 20 prosenttia on heraproteiinia ja 80 prosenttia on kaseiinia. Hera on kirkasta nestettä, joka erottuu juustonvalmistuksessa. Sen hyödynnettävyys elimistössä on huippuluokkaa, jopa 92 prosenttia. Siihen yhdistetään monenlaisia hyötyjä, kuten lihasmassan säilyttämistä laihdutuksen aikana. Heraproteiini voi vähentää myös ikääntymiseen liittyvää lihaskatoa.

"Viime vuosina runsaasti maitovalmisteita sisältävä ruokavalio on kytketty vähäisempään sairastuvuuteen tyypin 2 diabetekseen. Maitovalmisteissa on ilmeisesti useampia diabeteksen ehkäisyn kannalta hyödyllisiä yhdisteitä, esimerkiksi heraproteiinit", Valion ravitsemusseminaarissa puhunut ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm toteaa.

Suomalaisten proteiininsaantia pidetään  on suosituksiin nähden riittävänä. Eniten proteiinia saadaan lihasta ja lihavalmisteista, sitä pitäisi kuitenkin saada nykyistä enemmän kalasta ja kasviperäisistä proteiininlähteistä.

 

Kauppalehti

4-amino-2-metyylipentaanista käyttö urheilulisissä - 29.09.2015

4-amino-2-metyylipentaani, urheilussa kielletty piriste

4-amino-2-metyylipentaani on kahden viime vuoden aikana ravintolisämarkkinoille ilmestynyt piriste. Sen väitetään parantavan urheilijoiden sekä fyysisiä että henkisiä ominaisuuksia, lisäävän aineenvaihduntaa ja polttavan rasvaa. Sitä myydään tehonlisääjänä, harjoittelun tehostajana ja painon pudottajana. Ravintolisien myyjät eivät kuitenkaan selosteissaan mainitse, että 4-amino-2-metyylipentaani kuuluu WADAn urheilussa kiellettyjen aineiden ja menetelmien listan ryhmään S6.b (Erikseen määritellyt piristeet) ja se on kielletty urheilussa kilpailujen yhteydessä.

4-amino-2-metyylipentaani muistuttaa rakennekaavaltaan ja biologisilta vaikutuksiltaan toista kiellettyä piristettä, metyyliheksaaniamiinia (DMAA, 1,3-dimetyyliamyyliamiini). Metyyliheksaaniamiini on nyttemmin vedetty pois markkinoilta aiheuttamiensa terveyshaittojen takia useissa maissa - myös Suomessa. 4-amino-2-metyylipentaani on kehitetty nimenomaan korvaamaan metyyliheksaaniamiini urheilijoiden tehonlisääjänä.

4-amino-2-metyylipentaanin käytön aloittamista harkitsevien on syytä huomata, ettei aineen tehoa eikä sen haittavaikutuksia ole tutkittu ihmisillä. Ei ole poissuljettua, vaan pikemminkin luultavaa, että 4-amino-2-metyylipentaani aiheuttaa elimistössä samoja haittoja kuin metyyliheksaaniamiini, joka vaikuttaa haitallisesti muun muassa sydämen ja aivojen toimintaan ja on aiheuttanut myös kuolemia.

Tällä hetkellä 4-amino-2-metyylipentaania sisältäviä valmisteita markkinoidaan aggressiivisesti ympäri maailmaa. Urheilijoiden kannalta erityisen ongelmallista on se, että 4-amino-2-metyylipentaani esiintyy ravintolisävalmisteissa monilla eri nimillä, eikä niitä välttämättä mainita tuoteselosteessa. 4-amino-2-metyylipentaanista käytettyjä muita nimiä ovat

4-amino-2-metyylipentaanisitraatti 4-metyyli-2-pentaaniamiini 4-AMP AMP-sitraatti 4-metyyli-4-metyylipentaani-2-amiini 1,3-dimetyylibutyyliamiini 1,3-dimetyylibutyyliamiinisitraatti DMBA 2-amino-4-metyylipentaani 2-pentaaniamiini ja pentergy.

Koska 4-amino-2-metyylipentaania ei ole tutkittu ihmisillä, sen poistumisnopeutta ihmiselimistöstä ei tiedetä. Siten ei myöskään voida arvioida varoaikaa eli kuinka pitkään sitä tulisi olla käyttämättä ennen kilpailuja, jotta se ei enää näkyisi dopingtesteissä.

Viiden viime vuoden aikana metyyliheksaaniamiini on aiheuttanut piristeistä eniten positiivisia dopingtestituloksia maailmanlaajuisesti (yli 30 prosenttia kaikista piristepositiivisista). Suuri osa näistä on luultavasti ollut niin sanottuja vahinkotapauksia, sillä 4-amino-2-metyylipentaanin tavoin metyyliheksaaniamiiniakin on markkinoitu useilla eri nimillä, eivätkä urheilijat aina välttämättä ole ymmärtäneet käyttävänsä kiellettyä ainetta. Nyt on vaarana, että 4-amino-2-metyylipentaani perii metyyliheksaaniamiinin paikan eniten positiivisia dopingtestituloksia maailmanlaajuisesti aiheuttavana piristeenä.

ADT kehottaa urheilijoita olemaan valppaina ravintolisien käytössä välttyäkseen 4-amino-2-metyylipentaanin aiheuttamilta dopingrikkomuksilta sekä mahdollisilta terveysriskeiltä.

Timo Seppälä ADT - lääketieteellinen johtaja

Teksti on kopioitu IFBB Finland Ry n virallisilta facebook sivuilta

 

Mitkään FORCE sarjan tuotteet eivät sisällä yllä mainittua yhdistettä. 

Uutuutena Mannisen Puddingit! - 22.09.2015

Laadustaan tunnetut Manninen Nutraceuticals Puddingit ovat uudistuneet!

Neljä herkullista makua: suklaa, vadelma, kanelipulla sekä brasial vanilja.

Myös tuotekoko on uusittu 700g purkkiin ja mikä parasta, pudding tarvitsee nyt vain 15min tekeytyäkseen - eikä lainkaan jääkaappia!

Sportsnutrition Shop Sportsnutrition Shop - 17.09.2015

Sportsnutrition Shopin valikoima laajenee jälleen.

Vantaan myymälän valikoimista löydät monipuolisesti lisäravinteet moneen menoon. Shopissa on laajasti esillä oma Force tuoteperheemme ja lisäksi laadukkaat Self ja Mannistuotteet. Myös superfoodit löytyvät kattavasti meiltä.

Kesällä Force sarjaan saapui myös tärkeimmät treenivarusteet kuntosaliharjoitteluun.

Uusimpina uutuuksina Activlab Hot Sport Drink, Spider Bottle Shaker, erä erilaisia valmisjuomia, 2,2l Enviro Bottle jne.

Paljon uutuuksia, tervetuloa tutustumaan

Kuriiritie 23-25 01300 Vantaa.

WAR HAMMER -30% WAR HAMMER -30% - 21.08.2015
Nyt kaikki War Hammer tekstiilit 30 prosentin alennuksella.
Boogie sarja! Boogie sarja! - 12.07.2015

 Boogie lisäravinnesarja

Boogie sarja on korkeasti kehitetty maukas ravinnesarja laadukkaista raaka-aineista kovaa harjoitteleville urheilijoille sekä kuntoilijoille. Sarjan tuotteet sopivat täydellisesti yhteen harjoittelusi tueksi. Kun haet tuloksia, on valintasi Boogie sarja.

Boogie sarja on sportsnutritionin oman tuotemerkin Forcen rakentama edullinen sarja, joka sopii myös vaativammalle harrastajalle. Lähtökohtana oli valmistaa edullinen, mutta silti todella kattava ja toimiva sarja joka sopii myös opiskelijoiden budjettiin. Ylpeänä esittelemme: Energy, Amino ja Reco Boogie!

 

Suuren kysynnän vuoksi, uusi erä pH9 shakereita saapui Suuren kysynnän vuoksi, uusi erä pH9 shakereita saapui - 01.07.2015

pH9 Generator Shakereita saapunut myymälään ja verkkokauppaan uusi erä!

 

- Maailman ensimmäinen veden emäksisyyttä lisäävä shaker

- Tehostaa ruuansulatusta sekä aineenvaihduntaa

- Lisää veden vahvoja antioksidantteja ja mineraaleja

- Tehostaa ja nopeuttaa ravinto-aineiden imeytymistä

- Vähentää kehon happamuutta

FORCE treenivarusteet saatavilla. FORCE treenivarusteet saatavilla. - 26.06.2015

Force Varusteet.

Force Sportsnutrition on nyt myös treenivarusteita. Valikoimasta löytyy käytännöllisiä kuntosaliharjoitteluun sopivia varuisteita nostovöistä vetoremmeihin reippaan edulliseen Forcemaiseen hintaan.

 

KATSO LISÄÄ TÄÄLTÄ

 

 

EAA DRINK MIX SAAPUI - 29.05.2015

Force tuoteperhe laajenee!

Force sai tänään todella herkullisen hyvänmakuisen uutuuden aminovalikoimaan kun EAA DRINK MIX saapui hyllyyn. Tässä 500g tuotetta sisältävässä purkissa on välttämättömät aminohapot sisältäen peräti 6g BCAA aminoita. Makuna absoluuttisesti markkinoiden parhaimman makuinen manskikka-kiwi. Nyt verkkokaupasta ja Vantaan Shopista.

 

Uuden myymälän avajaiset 11-16.5 - 13.05.2015

Uuden myymälän avajaisia vietetään tällä viikolla 11-16.5

Uusi sportsnutrition.fi Shop on auennut  ja avajaisia vietetään tällä viikolla. Tervetuloa pistäytymään.

Rajuja tarjouksia, maistiaisia, jne jne.

 

Kuriiritie 23-25 01300 Vantaa

Forcen oma kahvi Sports -Coffee Forcen oma kahvi Sports -Coffee - 02.05.2015

 

FORCE SPORTS COFFEE
Mikä aloittaisi päivän paremmin kuin hyvä laadukas piristävä kahvi!
Sportsnutrition series laajenee jälleen. Force ylpeänä esittelee: Sports Coffee. Suomessa paahdettu ja valmistettu erikoiskahvi. Olkaa hyvä! 

Shop jälleen auki! - 25.04.2015
Olemme siirtyneet 50 metriä länteen. Vaihdoimme siis isompaan liiketilaan samassa rakennuksessa. Meidät löydät nyt paremmalta paikalta Koivuhaan liikekeskuksesta. Tervetuloa ostoksille ark 11-19 ja la 10-14.
Supermassa Vantaan Shopissa 16.4 Supermassa Vantaan Shopissa 16.4 - 14.04.2015
Marko "Supermassa" Savolainen vierailee myymälässämme torstaina 16.4
Red Energy ja C-vitamiini poretabletit myynnissä Red Energy ja C-vitamiini poretabletit myynnissä - 07.04.2015

Tuoteuutuuksia taas saatavilla

 

FORCE TUOTEPAKETIT FORCE TUOTEPAKETIT - 12.03.2015

FORCEA SAA NYT EDULLISEMMIN PAKETEISSA

Laadukkaat Force tuotteet ovat muuntuneet myös tuotepaketteihin. Tutustu ja valitse omasi!

Force Recovery Force Recovery - 24.02.2015

Force Recovery saapui!

Vihdoinkin se on myynnissä. Stevialla makeutettu lähes laktoositon palautusjuoma.

Herkullinen Mousse Herkullinen Mousse - 06.11.2014

MICRO WHEY MOUSSE  HERKULLINEN UUTUUS!

Micro Whey Mousse saa kenen tahansa makuhermot tyydytettyä. Markkinoiden ensimmäinen proteiinimousse jonka yksinkertaisesti vatkaat herkulliseksi proteiinijälkiruuaksi. Täydellinen makuelämys jota tulet rakastamaan. Micro Whey Mousse on laktoositon eikä sisällä lisättyä sokeria. 
Sopii hyvin myös proteiinipitoiseksi välipalaksi. Tiukalla ruokavaliolla on vaikea pysyä erossa herkuista. Nyt voit valmistaa helposti herkullisen moussen ja syödä hyvällä omallatunnolla aina kun mielesi tekee jotain hyvää ja makeaa. Gluteeniton,laktoositon ja hellä vatsalle.

MUTANT SUPERTARJOUS MYYMÄLÄSSÄ MUTANT SUPERTARJOUS MYYMÄLÄSSÄ - 11.09.2014
50:lle nopeimmalle Mutant Mass 6800g nyt vain 52,90€. Tarjous vain Vantaan myymälässä.
Self Beef protein Self Beef protein - 29.08.2014
TULOSSA TULOSSA TULOSSA TULOSSA TULOSSA TULOSSA TULOSSA
Her Self tuotesarja saapui! Her Self tuotesarja saapui! - 13.08.2014
Laadukkaat reisitaskuhousut saapui! Laadukkaat reisitaskuhousut saapui! - 10.07.2014
Sportsnutrition.fi verkkokaupasta ja Vantaan shopista saat nyt myös kestäviä reisitaskuhousuja ja shortseja vapaa-aikaan.
Nyt myös superfoodit! Nyt myös superfoodit! - 04.07.2014
Laadukkaita BlenderBottleja lisää Laadukkaita BlenderBottleja lisää - 29.06.2014
Mannistuotteita lisää myyntiin. - 13.06.2014

Saimme myyntin sekä verkkokauppaan että myymälään Manninen Nutraceuticals tuotteita lisää. Aminonälkään EAA+, palautumiseen Anabolic Overdrive 2, ja AOD2. Hiilarijauhe OsmoPure. Lisäksi CitruPure ja PureATP. Mannisen puddingeista löytyy myös kaikki 4 eri makua.Tervetuloa ostoksille!

 

Sportsnutrition Shop nyt auki Sportsnutrition Shop nyt auki - 02.06.2014
Avasimme kivijalka myymälän Vantaalle!
Force tuotteet Force tuotteet - 07.05.2014

Force

Force sportsnutrition valmistuttaa myös tulevaisuudessa treeni vaatteita ja varusteita. Testaamme tuotteet aina ennen kuin laitamme niitä myyntiin, näin varmistutaan laadusta ja toimivuudesta. Nyt myyntiin saapui erä treenikasseja ja pipoja. Luvassa myöhemmin lisää !

Uudistunut Force tuosesarja nyt myynnissä! Uudistunut Force tuosesarja nyt myynnissä! - 30.04.2014

Force sportsnutrition

Sarjan ensimmäinen erä saapui myyntiin. Sarjasta löydät suosituimmat aminohapot ja omega-3 kalaöljykapselit sekä muita laadukkaita ravintolisiä.

 

Pursue Fitness nyt täällä! Pursue Fitness nyt täällä! - 29.04.2014
Pursue Fitness uutuusmallisto nyt saatavilla sportsnutrition.fi verkkokaupasta.
FORCE TUOTESARJA TULOSSA FORCE TUOTESARJA TULOSSA - 17.04.2014

FORCE

Lanseeraamme pian täysin uudistetun Force lisäravinne tuotesarjan markkinoille. Laadukkaat Force tuotteet ovat olleet suuressa suosiossa urheilijoiden keskuudessa ja odotammekin innolla että pääsemme esittelemään uuden tuoteperheen teille.

Cravings Cups, proteiini keksi! Cravings Cups, proteiini keksi! - 08.04.2014
Nyt näitä on saatavilla. Super uutuus Quest nutritionilta.
Amino tukkupakkauksia vielä nopeimmille jäljellä! - 06.04.2014
Suosituimmat aminot nyt edullisesti tukkupakkauksissa. Beta-Alaniini, Arginiini ja Glutamiini
VAHVA HYALURONIHAPPO -VALMISTE SAATAVILLA VAHVA HYALURONIHAPPO -VALMISTE SAATAVILLA - 03.04.2014
3oomg Triple Strenght Hyaluronic Acid
Quest Bar Quest Bar - 25.03.2014
Lisää herkullisia makuja Quest Bar patukoihin
Oh Yeah Proteiinipatukoita taas varastossa. Oh Yeah Proteiinipatukoita taas varastossa. - 15.03.2014

Voiko paremman makuisia enään olla ?

 

Mutant Mass is back! Mutant Mass is back! - 13.03.2014

Mutant Mass 6800g

Mutant Mass on taas saatavilla. Tämä järkyttävän kova ja suosittu massanlisääjä saapuu tänään takaisin kauppaan myyntiin. Tilaa omasi pois kuleksimasta.

Sportsnutrition.fi urheilija -blogi on avattu. Sportsnutrition.fi urheilija -blogi on avattu. - 12.03.2014


Uusi Xtreme sarja nyt myynnissä! - 10.03.2014
Selfin uusi Xtreme sarja kovaan harjoitteluun.
Sportsnutrition.fi & Maikku Hiljanen yhteistyöhön! Sportsnutrition.fi & Maikku Hiljanen yhteistyöhön! - 01.03.2014
Tiimiimme liittyi juniori fitneksen Euroopan mestari vuosimallia 2012. Maikku Hiljanen. Sportsnutrition toivottaa Maikun tervetulleeksi.
Shakereita saapui varastoon! Shakereita saapui varastoon! - 27.02.2014
Muscle Pharm ja SmartShake shakerit nyt saatavilla.
MuscleGel Proteiinigeeli MuscleGel Proteiinigeeli - 26.02.2014
MusclePharmin MuscleGel ® Shot on jäätävän kova uutuus proteiinin nauttimiseen. Voiko helpompaa ja herkullisempaa tapaa enään olla.
Herkulliset Quest Bar patukat saatavilla. Herkulliset Quest Bar patukat saatavilla. - 22.02.2014
Ravintosisällöltään kovan luokan proteiinipatukka.
Sportsnutrition.fi & Jaana Kotkansalo yhteistyöhön Sportsnutrition.fi & Jaana Kotkansalo yhteistyöhön - 21.02.2014

Jaana Kotkansalo

Fitness moniosaaja, valmentaja Jaana Kotkansalo ja Sportsnutrition.fi aloittivat yhteistyön. 

YLI 80€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA! YLI 80€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA! - 19.02.2014
Muistathan että yli 80€ tilaukset lähtevät aina ilman toimituskuluja jopa samana päivänä. Tervetuloa ostoksille!
Muscle Cellxpand taas saatavilla! Muscle Cellxpand taas saatavilla! - 18.02.2014

Paljon kysytty Muscle Cellxpand 1200g, taas saatavilla.

 

Bodycamp paketit! Bodycamp paketit! - 17.02.2014

BRUTALDIET, BC FYSIIKKA, Ms FITNESS

Bodycamp paketeista löydät edullisesti monipuoliset lisäravinteet ja säästät selvää rahaa.
Valmiiksi suunniteltu Bodycamp lisäravinnepaketti tarjoushintaan! Valitse omasi!

KATSO LISÄÄ:

HÄIKÄISEVÄ D-VITAMIINI - 13.02.2014
D-vitamiinin on todettu jo pitkään olevan tärkeä vitamiini ihmiselle , mutta olemmeko tajunneet kuinka tärkeä se on?
Yhteistyössä mukana Paytrail ja Klarna Yhteistyössä mukana Paytrail ja Klarna - 10.02.2014

 

Maksupalvelut Sportsnutrition.fi verkkokaupassa toteuttaa Paytrail

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Palvelu on vaivatonta ja turvallista.

 LISÄTIETOA MAKSAMISESTA TÄÄLTÄ

 

Mikäli haluat tilata laskulla tai osamaksulla:

Tuotteet lähetetään tilaajalle ja lasku tulee lähetyksen mukana. Laskulla saat 14 pv. maksuaikaa tai voit maksaa laskun sinulle sopivissa erissä osamaksulla. Laskulla maksaessasi toimituskuluihin lisätään 3,50 eur. Palvelun tarjoaa Klarna. www.klarna.fi

TERVETULOA OSTOKSILLE

 

UUTUUS! - 08.02.2014

ALL NIGHT SYSTEM YÖPROTEIINI

 


Ostoskori
0 kpl
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tarjoukset
M-nutrition Mania 500g
M-nutrition Mania 500g
26.90€  29.90€
facebook